Praksa ili veoma dug intervju?

Nov 06, 2017

iliti kako je pola firme dobilo prvi posao.

Naša praksa traje 6 meseci. Praktikanti ne kuvaju kafu, već su deo tima sa realnim odgovornostima. Stoga prakikanti rade puno radno vreme. Tokom prakse radimo na osnovnim veštinama koje su neophodne Account Executive-u u našoj agenciji:

  1. Community Management
  2. Copywriting
  3. Analitika
  4. Fotografija
  5. Video
  6. Account veštine

Svrha naše prakse je da što pre istreniramo potencijalne Account Executive-e. Zato nakon svakog meseca praktikant dobija evaluaciju svih poslova u tom periodu. Ako praktikant ubedi ostatak tima da može samostalno da iznese poslove na koje je bio fokusiran tog meseca, prolazi u sledeći mesec. U suprotnom, praksu završavamo ranije. Do sada se ispostavilo da svaki 3 praktikant ne završi svih 6 meseci.

Ukoliko praktikant završi svih 6 meseci nudimo mu posao Account Executive-a u našoj agenciji. Do sada, već pola firme je izašlo sa ove prakse. Ozbiljno! To su ovi fini ljudi sa fotke!

Sve ovo je dosta zahtevno i zato je naša praksa plaćena od prvog meseca.

Ako ti ovo zvuči zanimljivo, skuckaj jedan opširniji mejl o sebi i pošalji sa CVem na posao@ziska.rs. Obavezno nam predloži i neki post koji možemo da stavimo na naše društvene medije. Ako nam post i CV budu cool, zovemo te na test.

Test?

Da, test. Pismeni. Radi se obično u grupi i traje 90 minuta. Testiramo tvoje kreativne sposobnosti, analitičke sposobnosti i znanje o digitalnom marketingu. Nije moguće “spremati se” za test, u klasičnom smislu te reči. Možeš da radiš na svojoj kreativnosti i anitičnosti, ali teško da ćeš to zbubati pred test. Možeš i da prođeš naš BootCamp, to će svakako pomoći. 

Srećno!